Èxit al Campionat d'Espanya de Rugbi Subaquàtic 2024 a Platja d'Aro

La jornada va comptar amb la participació de 7 equips a la categoria absoluta masculina I 5 a la femenina

Pau Jiménez, or a salt a la Copa del món de Koper

Campionat d'Espanya de Rugbi Subaquàtic 2024

Campionat d'Espanya de Rugbi Subaquàtic 2024 / UFEC

UFEC

Celebrat amb èxit l'esperat Campionat d'Espanya de Rugbi Subaquàtic 2024 a les instal·lacions del Càmping Riembau a Platja d'Aro, Girona. La jornada va comptar amb la participació de 7 equips a la categoria absoluta masculina: Club BCN Rugbi Subaquàtic A, Club Osos de Madrid, Club Pirañas Peñafiel, Club Escualos de Granada, Club BCN Rugby Subaquàtic 1, Club Leones de Pamplona i Tráfic Fénix Club Rugby de Saragossa i 5 a la categoria absoluta femenina: Club BCN Rugbi Subaquàtic, Club Osos de Madrid, Club Pirañas Peñafiel, Club Leones de Pamplona i Tráfic Fénix Club Rugby de Saragossa, oferint un espectacle esportiu d'alta qualitat i emocionants trobades que van mantenir el públic a la vora de la piscina.

A la categoria masculina, el Club BCN Rugby Subaquàtic va aconseguir el títol després de guanyar els partits contra els seus dos rivals més directes, partits molt intensos i disputats, en què cada punt va ser barallat fins a l'últim segon.

De la mateixa manera, la categoria femenina no es va quedar enrere, amb les jugadores mostrant una gran destresa i treball en equip que va culminar en un matx amb importància de final entre l'equip de Madrid i Barcelona que es va decidir en ronda de penals, donant per victoriós a l'equip femení del Club BCN Rugby Subaquàtic.

Així doncs, el Club BCN Rugby Subaquàtic serà l’encarregat de representar el Rugbi Subaquàtic masculí i femení espanyol a la següent Champions Cup que se celebra del 22 al 24 de novembre a Berlín.

Un partit exclusiu per a les escoles

Durant el torneig ha tingut lloc també una trobada infantil nacional i un partit exclusivament per a les escoles de Rugbi Subaquàtic dels diferents clubs que ha comptat amb la participació de dos equips formats per nenes i nens, tots menors de 15 anys, amb què tots els jugadors i jugadores han gaudit i que han fet emocionar-se els espectadors deixant un missatge clar: “Som el futur del Rugbi Subaquàtic”.

El Campionat d'Espanya de Rugbi Subaquàtic 2024 ha deixat clar que aquest esport segueix guanyant adeptes i elevant el nivell competitiu al país. Les Federacions ja es troben treballant a la propera edició, amb l'objectiu de seguir promovent i desenvolupant aquesta fascinant disciplina esportiva.