Rodríguez-Bellver i Sanmartí-Sans guanyen l’Slam del Tot Padel Play

Enric Sanmartí i Tonet Sans s’han imposat als finalistes Ferran Insa i Roger Aromí a la categoria masculina, mentre que a Primera femenina les guanyadores han estat Laia Rodríguez i Sandra Bellver

L’Slam del Tot Padel Play ha comptat amb un total de 263 parelles

Rodríguez-Bellver i Sanmartí-Sans guanyen l’Slam del Tot Padel Play / UFEC

UFEC

Les instal·lacions esportives del club Tot Padel Play han estat la seu de la primera prova del Circuit Absolut Audilegem 2024.

Un total de 263 parelles han pres part d’una prova que ha coronat, en categoria masculina, Enric Sanmartí i Tonet Sans, que s’han imposat als finalistes Ferran Insa i Roger Aromí. Un duel molt competit i en el que els subcampions van tenir pilota de partit en el segon set. Sanmartí-Sans es van sobreposar i van remuntar un partit amb un marcador de 5-7, 7-5 i 6-4.

A Primera femenina les guanyadores han estat Laia Rodríguez i Sandra Bellver. Les vencedores s’han emportat el títol després de doblegar en una ajustada final a les finalistes, la parella formada per Sara Pujals i Marina Guinart, per 1-6, 6-4 i 6-2.