Els agents dels esports de neu comencen a traçar les línies estratègiques del calendari de competicions de la temporada vinent

En una trobada a Barcelona, s'ha posat èmfasi en la importància de marcar una direcció clara per a les competicions

Adriana García Terol, brillant subcampiona d'Espanya Sub16 a Golf La Llorea

Tots els agents del sector dels esports de neu es reuneixen a Barcelona amb l'objectiu de començar a teixir el calendari de competicions de la temporada 2024/2025

Tots els agents del sector dels esports de neu es reuneixen a Barcelona amb l'objectiu de començar a teixir el calendari de competicions de la temporada 2024/2025 / UFEC

UFEC

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern ha reunit per primera vegada, a Barcelona, tots els agents del sector dels esports de neu amb l’objectiu de començar a teixir el calendari de competicions de neu de la temporada 2024-2025 a Catalunya.

En aquesta trobada, s'ha posat èmfasi en la importància de marcar una direcció clara per a les competicions que es disputaran al territori català, amb un enfocament en l'optimització dels recursos disponibles. S'ha acordat la necessitat de fixar metes realistes per garantir l'èxit de les competicions i evitar compromisos fora de l'abast.

També s’ha tractat la projecció de Catalunya al món, amb l’organització de competicions internacionals a llarg termini. A més, s'ha encoratjat la generació d'idees per a millores en el desenvolupament de les competicions, centrats en l'excel·lència i la millora contínua de cara al futur.

Unificació del calendari

Els representants de les estacions d'esquí catalanes han compartit la seva visió sobre la temporada vigent i el futur dels esports d'hivern a casa nostra. Amb el consens unànime de totes les estacions, s'ha aconseguit la unificació del calendari per optimitzar al màxim els recursos disponibles i proporcionar una experiència de competició més cohesionada per a tots els participants.

David Samper, president de la FCEH, ha expressat el seu “agraïment a tots els participants per la seva col·laboració i compromís amb el creixement i el desenvolupament dels esports d'hivern a Catalunya” i ha afegit que “amb una visió unida i un enfocament compartit, estem segurs que la temporada vinent serà un èxit rotund”.