Catalunya exhibeix la força del seu planter al 'Torneig Internacional Illa de Mallorca'

Els lluitadors i lluitadores catalans van sumar 14 primeres posicions i 14 segones places

Manresa serà la seu de la 13a Festa del Futbol Català

II Torneig Internacional Illa de Mallorca

II Torneig Internacional Illa de Mallorca / UFEC

UFEC

Els lluitadors i les lluitadores del futur de les Lluites Olímpiques catalanes van mostrar una de les millors versions de la temporada al II Torneig Internacional Illa de Mallorca. Una cinquantena de joves esportistes, entre categoria sub9 i sub17, van exhibir la força de les modalitats Lliure, Grecoromana i Femenina, en una competició en què hi havia representades més de 10 nacionalitats. Entre aquestes, esportistes procedents de França, Eslovàquia, Letònia o Bulgària.

En total, els lluitadors i les lluitadores catalanes van sumar 14 primeres posicions, 14 segones places i 8 terceres posicions al II Torneig Internacional Illa de Mallorca. Categoria a categoria, els lluitadors més joves van destacar amb dues primeres posicions (sub9 Lliure): Marc Nikoghosyan (26kg) i Alen Nikoghosyan (22kg). Yevhen Zoria (22kg), Daniela Ferrandiz (27kg) i Sargis Sargsyan (38kg) van pujar al segon esglaó, i Álex Gevorgyan (35kg) i Vicente Barroso (38kg) van ser tercers.

En categoria sub11, Yuma Conches (31kg), Edgar Gulgazaryan (48kg) i Manuel Garcia (62kg) van ser campions, i Sisquet Antonio (26kg) i Leo Ducasa (44kg), segons. Rubén Hakobyan (40kg) i Ángel Saura (45kg) van ser segons en la categoria sub13.

Salvador Martínez (44kg) i Levon Petrosyan (41kg) van pujar al primer esglaó de la categoria sub15, i Javier Padilla (75kg) i Saba Todua (62kg), al segon. Dídac Vives (62kg) i Pol García (52kg), al tercer. En sub17 lliure, Artur Mayilyan (55kg) va ser campió, David Sahakyan (55kg) subcampió, i Edi Max Ghazaryan (71kg) i Joel Guillen (80kg), tercers.

Gran paper de les lluitadores

La representació femenina catalana a Palma de Mallorca també va tenir una destacada actuació. Segona posició per a Abril Garcia (69kg, sub17) i Zoe Díaz (40kg, sub13). Ona Guillen (40kg, sub13) va pujar al tercer esglaó.

Pel que fa a la classificació de clubs, el Club Lluita Olímpica La Mina va finalitzar el tornegi en segona posició, amb 340 punts de competició. El Club de Lluita Hayastan es va quedar molt a prop de la tercera plaça, amb 255 punts de competició i 63 en la classificació general.