Sanmartí-Sans i Guinart-Pujals guanyen el super Gran Slam del golf Costa Daurada Tarragona Sports Center

Ambdues parelles han assolit el seu segon Super Gran Slam del 2023

A la competició han participat un total de 115 parelles

Sanmartí-Sans i Guinart-Pujals, parelles campiones del super Gran Slam del golf Costa Daurada Tarragona Sports Center

Sanmartí-Sans i Guinart-Pujals, parelles campiones del super Gran Slam del golf Costa Daurada Tarragona Sports Center / UFEC

SPORT.es

SPORT.es

Les parelles formades per Marina Guinart i Sara Pujals a Primera categoria femenina i Enric Sanmartí i Tonet Sans a Primera masculina, han conquerit la tercera cita de Super Gran Slam de la temporada 2023 i que ha finalitzat aquest diumenge a les pistes del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center.

Es tracta d'una competició on hi han participat un total de 115 parelles i que novament s’ha pogut veure mitjançant el canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel (FCP).

La final masculina enfrontava als campions davant de Jesús Ruiz i Gerard Arnaldos. Un duel en el que la parella Sanmartí-Sans s’ha imposat als seus rivals per un resultat de 7-5 i 6-1,  adjudicant-se així el seu segon títol de Super Gran Slam de la temporada després de l’assolit al CE Valldoreix.

En la final femenina les campiones han aconseguit el seu segon Super Gran Slam del 2023, l’anterior va ser el disputat al CT Figueres. Guinart-Pujals ho han fet després de resoldre el partit per un marcador de 6-4 i 7-6 davant de Sandra Bellver i Lara Tena.

TEMAS