Bruna Vilamala i Kilian Jornet donen suport a l’Ultra Clean Marathon

La futbolista Bruna Vilamara anima a participar a l’Ultra Clean Marathon mitjançant un vídeo a Instagram.

La fundació del corredor de muntanya Kilian Jornet presentarà un equip a la cursa solidària per la natura.

Bruna Vilamala i Kilian Jornet donen suport a l’Ultra Clean Marathon

Bruna Vilamala i Kilian Jornet donen suport a l’Ultra Clean Marathon / Ultra Clean Marathon

SPORT.es

SPORT.es

Diversos esportistes s’han decidit a fer costat a la cinquena edició de l’Ultra Clean Marathon, la cursa solidària per la natura que el dia 18 de març recorrerà Osona, i durant la qual els equips participants retirant del medi els residus que es vagin trobant al recorregut.

La davantera del primer equip femení del FC Barcelona, Bruna Vilamala, ha convidat tothom mitjançant el seu perfil d’Instagram a col·laborar amb el medi ambient participant a la cursa. La futbolista és nascuda a Borgonyà, i demana contribuir a no deixar perdre l’encant dels paisatges i boscos més bonics de la comarca.

D’altra banda, el corredor, esquiador i amant de la muntanya, Kilian Jornet, ja va promoure amb un altre vídeo a Facebook la participació a la cursa en l’edició de 2019. Aquest any, la seva fundació està fent un sorteig per xarxes socials amb l'objectiu de formar un equip de 6 persones que participarà a l'UCM.

Amb l’apadrinament de l’ecoaventurer Albert Bosch els equips d’ecorunners recorreran els paisatges d’Osona des de la plana al massís de Guilleries passant per Sau, amb una cursa circular que tindrà Vic com a punt de sortida i arribada. L’Ultra Clean Marathon és una cursa sostenible i solidària. La passada edició van participar 23 equips, que van retirar del medi 550 Kg de residus i van recaptar 15.500 € per projectes de conservació de boscos, rius i el fons marí d’entitats ambientals que treballen a Catalunya.