El planter de la Petanca catalana demostra el seu bon moment al Campionat d’Espanya

8 de les 12 medalles van ser per a jugadors i jugadores catalanes al Campionat d’Espanya Juvenil i Sot-23

Èxit en la 5a Fira de l’Esport Català amb la participació de 40 federacions

Éxit català al campionat de petanca

Éxit català al campionat de petanca / UFEC

UFEC

8 de les 12 medalles van ser per a jugadors i jugadores catalanes al Campionat d’Espanya Juvenil i Sot-23 que es va disputar a Benejúzar (Alicante), demostrant que la petanca catalana té una base de futur de molta qualitat.

El combinat català va aconseguir el primer lloc en categoria Sot-23 tant en categoria masculina com en categoria femenina i el sot-campionat en categoria Juvenil.

D’aquesta manera, Maria Artacho es va proclamar Campiona d’Espanya sot-23 en categoria femenina i Raul Tábera Campió d’Espanya en categoria Masculina. Per la seva banda, Elsa Marquèz o, Manuel Luque i Raúl Sánchez van completar el podi en tercera posició en categoria femenina i masculina respectivament.

En categoria Juvenil, Laia Pomares es va alçar amb el sot-campionat d’Espanya en categoria Juvenil i Ainhoa Martínez i Silvia Castillo van pujar al podi en tercera posición.