Arrenca el Campionat de Catalunya CRI que es disputarà a Raïmat

A la competició hi prendran part totes les categories masculines i femenines, així com la categoria paraciclisme

La UFEC tanca un acord de col·laboració amb MEYBA

Raïmat acollirà el Campionat de Catalunya CRI aquest dissabte 11 de maig

Raïmat acollirà el Campionat de Catalunya CRI aquest dissabte 11 de maig

UFEC

Aquest dissabte 11 de maig, Raïmat (Lleida) acull un dels gran dies del ciclisme català del 2024: el Campionat de Catalunya CRI, una cita on totes les categories se citaran en la disputa dels campionats catalans de contrarellotge. Sota l'organització del Club Ciclista Terraferma, juntament amb el club Speed Republik i la Federació Catalana de Ciclisme, el campionat es disputarà en una jornada de tarda amb dos recorreguts en què es repartiran les diferents categories.

La competició s’iniciarà a les 15.00 hores, i hi prendran part totes les categories masculines i femenines, des de cadets fins a màster 60, així com la categoria paraciclisme, amb una participació que s'espera propera als 350 ciclistes. Concretament, les categories elit, sub23, màster 30 i 40 competiran en el recorregut llarg de 25,77 quilòmetres, mentre que les categories júnior, cadet, màster 50, 60 i paraciclisme ho faran en el curt de 12,67km.

La prova —que està organitzada pel Club Ciclista Terraferma, Speed Republik i la Federació Catalana de Ciclisme— compta amb dos recorreguts, un de curt que farà el recorregut Raimat-Sucs-Raïmat, amb un total de 12,67 km, i un de llarg que s’iniciarà a Raïmat, passarà per Sucs i Gimenells, i tornarà, novament per Sucs, fins a la línia d’arribada a Raïmat, amb un total de 25,77 km, segons ha explicat Arturo Santiveri.