Catalunya es penja sis medalles al Campionat d’Espanya de menors de doma

El Club de Campo de Madrid ha acollit a més de 215 binomis que van participar en una nova edició del Campionat d'Espanya de Menors de Doma

Una competició que ha comptat amb la presència de 27 binomis catalans, demostrant un gran nivell 

Catalunya es penja sis medalles al Campionat d’Espanya de menors de doma

Catalunya es penja sis medalles al Campionat d’Espanya de menors de doma / SPORT.es

SPORT.es

SPORT.es

El Club de Campo de Madrid ha acollit a més de 215 binomis que van participar en una nova edició del Campionat d'Espanya de Menors de Doma. Una competició que ha comptat amb la presència de 27 binomis catalans, demostrant un gran nivell que els ha portat a aconseguir una medalla de bronze per equips, i cinc medalles individuals en diverses categories.

Amb quatre binomis que han participat als Campionats d'Europa, hi havia moltes expectatives en l'equip FCH Montserrat. Format per Elsa Bosch, Ixone Lacunza, Jeanette Vallvé i Mireia Luz Konovalova, el combinat es va mostrar molt competitiu i va aconseguir entrar al podi, fent-se amb la medalla de bronze.

En la categoria d'alevins, Berta Serra competia amb On Fire per primera vegada a un Campionat d'Espanya, i la regularitat demostrada durant els tres dies de competició li va portar a obtenir una medalla de bronze.

A infantils, Jeanette Vallvé es va mantenir imbatible els tres dies i va aconseguir proclamar-se guanyadora indiscutible de la categoria. Una fantàstica manera de tancar la seva última temporada en la categoria després de guanyar una medalla de bronze al Campionat d'Europa.

Ixone Lacunza ha demostrat ser imparable enguany. El binomi, que ha participat en el Campionat d'Europa de Ponis, s'ha atrevit a fer un pas més i participar en la categoria de Juvenils 0*. Durant els tres dies de competició va aconseguir dos segons llocs i un primer lloc, que li van servir per a penjar-se la medalla de plata.

A la categoria de Juniors, Mireia Luz Konovalova i Royal Thunder van ocupar la segona posició després de realitzar proves per sobre del 69% durant els tres dies. La medalla de bronze va ser per a Elsa Bosch i Dean Martin, un binomi que va participar en el Campionat d'Europa en 2022 i que durant aquesta temporada s'ha superat contínuament.