La UEC exposa les seves propostes electorals d’esports al candidat del PSC, Salvador Illa

Els representants de la UEC ja es van reunir prèviament amb el candidat per a presentar el full de ruta

Duran, Shypsha i Paredes, campions del Top Català

El candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya, Salvador Illa, ha enviat un missatge a la Unió d’Esports de Catalunya (UEC)

El candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya, Salvador Illa, ha enviat un missatge a la Unió d’Esports de Catalunya (UEC) / UFEC

UFEC

El candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya, Salvador Illa, ha enviat un missatge a la Unió d’Esports de Catalunya (UEC) en relació amb les seves propostes en matèria d’esport de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya. Lamenta que no va poder assistir a la trobada que tenia programada amb representants de la UEC perquè va coincidir amb el funeral de l’expresident del Parlament, Joan Rigol.

L’esport és una activitat essencial des del punt de vista generacional, de prosperitat i activitat econòmica, de salut, d’educació, de formació de persones, d’ensenyar a treballar en equip, i també des d’un punt de vista d’integració entre la societat. Per això hem recolzat, des de la responsabilitat que hem tingut, aportar recursos perquè el món de l’esport pugui desenvolupar la seva feina amb totes les capacitats.

Ens comprometem a seguir-ho fent i impulsar una llei de l’esport que dibuixi el marc de tot el que cal perquè el sector esportiu pugui fer la seva feina. Volem transmetre la voluntat d’estar al costat de l’esport i tenir un diàleg franc i fluid amb el sector”, ha assenyalat Salvador Illa en el missatge que va enviar.

Amb el candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya ja es van reunir representants de la Unió d’Esports de Catalunya anteriorment per presentar el full de ruta i les reivindicacions de la UEC.