Cinc catalans obtenen plaça pel campionat d'Europa als trials d'Irun

Sílvia Coll Solà, Martina Sans, Marc Miró, Cesc Carrera i Joan Barberà es van classificar per al certamen continental de Suècia

Catalunya, medalla de bronze en el campionat d’Espanya per CCAA

Cinc catalans obtenen plaça pel campionat d'Europa als trials d'Irun

Cinc catalans obtenen plaça pel campionat d'Europa als trials d'Irun / UFEC

UFEC

Els palistes catalans Sílvia Coll Solà (Girbau Vic TT), Martina Sans (CN Mataró), Marc Miró (Alacant), Cesc Carrera (Borges) i Joan Barberà (CN Sabadell) han obtingut plaça directe per al Campionat d'Europa de tennis de taula en els Trials celebrats a Irún. 

El barceloní Marc Miró i el jugador de l'Enoli Les Borges Vall Cesc Carrera han estat primer i segon, respectivament, en la categoria U19 aconseguint el bitllet per a l'Europeu que es jugarà el mes de juliol a Suècia. Repetiran experiència en una gran cita.

En la competició femenina, Sílvia Coll Solà, que entrena al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès, ha quedat segona en U19 i jugarà novament un Campionat d'Europa. Coll Solà té molta experiència a nivell internacional.

I per primera vegada seran a un Europeu de Joves els jugadors Martina Sans (CN Mataró) i Joan Barberà (CN Sabadell). Sans i Barberà, que aquest any han entrat al CAR de Sant Cugat, han acabat primers dels Trials en la categoria U15 i s'han guanyat el bitllet per jugar la competició continental. 

TEMAS