La UFEC presenta a les federacions esportives catalanes oportunitats de finançament europeu

La sessió informativa sobre les oportunitats de finançament europeu ha estat tot un èxit

La jornada s'ha celebrat amb el suport de la Secretaria General de l'Esport i la Generalitat de Catalunya

La sessió informativa sobre les oportunitats de finançament europeu

La sessió informativa sobre les oportunitats de finançament europeu / UFEC

SPORT.es

SPORT.es

Èxit de participació a la sessió informativa sobre les oportunitats de finançament europeu organitzada per la UFEC. Aquesta jornada, organitzada també per la Direcció General de la Representació del Govern a l’Exterior i de la Unió Europea del Departament d’Acció Exterior i Unió Europea, amb el suport de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física del Departament de la Presidència, de la Generalitat de Catalunya, ha estat adreçada a càrrecs directius i personal tècnic de les federacions esportives i clubs de Catalunya.

Els principals objectius que s’han exposat han estat el donar a conèixer les oportunitats de finançament europeu relacionades amb l’esport a disposició de les federacions esportives de Catalunya i segons el seu propi funcionament; informar de les eines accessibles per fomentar l’accés al finançament europeu i detallar projectes relacionats amb l’esport finançats per la UE amb participació catalana en tant que bones pràctiques en l’obtenció de fons europeus a Catalunya.

La jornada ha comptat amb la participació de Gerard Esteva, president de la UFEC, Gerard Vives, director General de la Representació del Govern a l'Exterior i de la Unió Europea; i Aleix Villatoro, director del Consell Català de l’Esport.

A més, les següents ponents s’han encarregat de dinamitzar les diferents sessions que han tingut lloc durant la jornada: Conxita Font, responsable de fons europeus. Departament d’Acció Exterior i Unió Europea. Generalitat de Catalunya; Aina Amat, tècnica de fons europeus. Departament d’Acció Exterior i Unió Europea. Generalitat de Catalunya; Cristina Reichert, tècnica de fons europeus. Departament d’Acció Exterior i Unió Europea. Generalitat de Catalunya; i Milena de Murga, cap dels departaments Internacional i d’Acció Social de la Unió de federacions Esportives de Catalunya.

TEMAS