Tot a punt per al Clínic FCFA 2023

Arriba una nova edició del Clínic FCFA, que tindrà lloc aquest dissabte 18 de març al CEM Bon Pastor de Barcelona

Tot a punt per al Clínic FCFA 2023

Tot a punt per al Clínic FCFA 2023 / UFEC

La jornada de tecnificació és una de les grans cites del calendari i comptarà, un any més, amb la presència dels millors entrenadors de casa nostra i de destacades figures internacionals, organitzada en col·laboració amb Campaments L’Arcada i amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i l’Ajuntament de Barcelona.

El Clínic FCFA suposa una excel·lent oportunitat per als més joves de poder entrenar i aprendre al costat dels millors entrenadors catalans i de referents internacionals amb experiència a les millors lligues del món. A partir de les 10h del matí i fins a la una del migdia tindrà lloc la primera sessió, destinada al Futbol Flag. I posteriorment, a partir de les 14h, arrencarà la segona on el Futbol Americà serà el protagonista. L’accés a la instal·lació serà lliure per als acompanyants i per tothom que vulgui gaudir d’una gran diada de «football».

A més, entre les dues sessions, de 13h a 14h, la Selecció Catalana Cadet farà un nou entrenament per seguir preparant el Campionat Estatal de Seleccions Autonòmiques Cadet que es disputarà el mes de juny. L’staff tècnic que encapçala Albert Alonso ja va fer pública fa uns dies la llista de convocats per aquesta concentració, formada per 75 jugadors.

El Clínic aplegarà moltes cares conegudes que ja han pres part en anteriors edicions, com els tècnics Andre Dobson, entrenador principal de la Greenwood Christian Academy (Indianapolis), i Scott Metcalf, de l’Evangel University d’Springfield (Missouri). A més, també hi seran les jugadores de l’equip femení de Futbol Flag de l’Evangel University de Missouri, que s’estaran uns dies a Barcelona on disputaran diversos partits amistosos.

TEMAS