Catalunya guanya la XIII Copa de les Nacions Femenina

Les catalanes s’han imposat a la gran final a la selecció d'Euskadi, vigent campiona, en una victòria molt lluitada que s’ha decidit de manera molt ajustada

La catalana Katy Tyaglyay, amb 9 gols, ha estat la màxima golejadora del partit

Catalunya guanya la XIII Copa de les Nacions Femenina / UFEC

Catalunya ha sumat la seva tercera Copa de les Nacions després de signar un brillant campionat. Les catalanes s’han imposat a la gran final a la selecció d'Euskadi, vigent campiona, en una victòria molt lluitada que s’ha decidit de manera molt ajustada i per detalls. Prèviament, el conjunt català havia superar Gran Bretanya a la semifinal de manera molt contundent (48-15).

El PAV3 de la Rambla del Celler de Sant Cugat ha estat l’escenari d’aquesta festa de l’handbol català, on Catalunya ha pogut venjar la derrota viscuda a la final de la passada edició, davant el mateix rival. La catalana Katy Tyaglyay, amb 9 gols, ha estat la màxima golejadora del partit. Anne Erauskin ha estat designada MVP de la final.

Pel que fa al partit per al tercer i quart lloc, Galicia ha estat molt superior a la Gran Bretanya (23-44) i s'ha emportat el bronze.

L'activitat no s'ha reduït als quatre partits de la Copa de les Nacions dins del PAV3. Dins i fora d'aquestes instal·lacions s'ha viscut unes jornades plenes d'handbol amb la organització d'activitats per promocionar el minihandbol entre els més petits, l'entrenament de la Selecció Catalana Infantil Femenina i la disputa dels darrers 24 minuts de la final del Campionat d'Espanya Cadet Masculí.

Jaume Fort, president de la Federació Catalana d’Handbol, ha destacat l’èxit d’organització i participació d’un torneig que “ha de servir d’impuls per fer créixer, encara més, l’handbol femení”.