AQUI LES PENYES

La PB La Bisbal del Penedès; calçots... i bones vibracions

Toni Closa

El restaurant del Pavelló Poliesportiu Club Segle XX de La Bisbal del Penedès va acollir dissabte la tradicional calçotada de la penya barcelonista d'aquesta localitat del Baix Penedès.

Els calçots -molt bons per cert- i la graellada van ser els protagonistes de l'àpat, però també ho van ser el bon humor, la companyonia i les bones vibracions. I es que es va viure un dinar força entretingut on van disfrutar tant la gent de La Bisbal com els arribats de fora. Hi havia representació de les PB del Vendrell, Sarral, Montserrat a Montferri i Capellades.

El club va tenir com a representant oficial el directiu de la Comissió Social, Enric Nadeu per bé que també va assistir el seu company d'estament, Jordi Orriols, bon amic de la penya. Així mateix van ser presents el president de l'Agrupació de Tarragona Nord, Pere Joan Cols, el vicepresident Lluís Bagó i la secretària de la veïna Agrupació d'Anoia-Penedès-Garraf, Griselda Soteras.

A l'hora dels parlaments, el president de la penya, Antoni Solé i Cañís va agraïr l'assistència dels gairebé vuitanta comensals i va repasar les activitats fetes i les que estan previstes. Nadeu i Orriols el van seguir, el primer amb un discurs más institucional i el segón, amb un de caire populista. Res comparat, per això, amb l'actuació davant el micròfon de Lluís Bagó, en la seva característica línia crítica i, a la vegada, plena d'ironia.

No va mancar l'intercanvi de plaques entre penya i club i tampoc, els regals de Mundo Deportivo i SPORT per a tots els presents. Així doncs, una calçotada d'allò més agradable, on es van combinar el bon menjar, el bon veure i el bon ambient. No es pot demanar res més...