Cardoner va presidir l'esmorzar previ

La PB Can Baró es va imposar a la setena Tirada de Bitlles de l'APBO

Ja s’ha convertit en tot una clàssic de fi de campanya, la Tirada de Bitlles de l’Agrupació de Penyes de Barcelona Oriental. I també, és clar, el formidable esmorzar que obre la diada i que té per escenari el reconvertit Canòdrom.

Toni Closa

L'àpat, al que hi van assistir al voltant d'un centenar de penyistes, va comptar amb la presència del vicepresident del FC Barcelona Jordi Cardoner, el directiu en cap de la Comissió Social Pau Vilanova, el cap del Departament de Penyes Joan Camps, la directiva de la Comissió de Penyes Elvira Pou i del delegat del Consell Consultiu a la zona Pere Razzauti. I, del costat municipal, el regidor del districte de Sant Andreu Raimond Blasi -que només va ser-hi a la part inicial- i el conseller del barri Congrés-Indians Claudi Cervelló. I, lògicament, la plana major de l'APBO, amb el president Vicenç Sarmiento i els vicepresidents Jordi González i Àngel Pérez al capdavant.

I sota un sol de justícia va començar, després, la setena edició de la Tirada de Bitlles catalanes a les pistes de Can Ros. Van participar nou penyes i dues d'elles ho van fer amb dos equips. La direcció del torneig la va portar, com sempre el Club de Bitlles Siuranenc d'Horta, amb els germans Xavier i Pere Solé, al capdavant. Un altre membre de la saga, Toni Solé va actuar com a representant de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. Com l'any passat, abans de que comencés la competició, Jordi Cardoner va fer unes quantes tirades.

Després de dos anys de victòries de la PB Barceloneta, aquesta vegada els equips de la penya costanera van haver de conformar-se amb la tercera i la quarta plaça. El triomf va ser per a la PB Can Baró, que va assolir 9 punts més que la PB Cor Culé 'A'.

Pel que fa a la classificació individual, després de dos anys de triomfs d'Almudena Sánchez, de la PB Cor Culé, aquesta vegada van empatar al primer lloc el seu company de penya Joan Fontanet i Salvador Pons, de la PB Castellers. Com que només hi havia un trofeu, van fer un a tirada de desempat que guanyar el primer.