Quatre medalles catalanes als Campionats d’Europa Sènior de kickboxing

El millor resultat català el va aconseguir Mireia Garcia, que va arribar a la final i va aconseguir una medalla de plata als 56 kg

Per la seva banda, es van penjar bronzes Judith Carricondo als 48 Kg; Jordi Requejo als 75 Kg; i Gabriel Fernández als 63,5 Kg

Quatre medalles catalanes als Campionats d’Europa Sènior de kickboxing / UFEC

Èxit català als campionats d’Europa Sènior de kickboxing a Antalya (Turquia). 42 països i un total 1.500 competidors van participar d’una competició que es va realitzar en les dues disciplines reconegudes per WAKO, Ring Sport i Tatami Sport, i que van ser classificatoris per als Word Games de 2023.

En aquest sentit, el millor resultat català el va aconseguir Mireia Garcia, que va arribar a la final i va aconseguir una medalla de plata als 56 kg. Per la seva banda, es van penjar bronzes Judith Carricondo als 48 Kg; Jordi Requejo als 75 Kg; i Gabriel Fernández als 63,5 Kg.

Resultats que evidencien la bona feina que es fa des de la Federació Catalana de Kick-Boxing y Muay-Thaï, i que a cada campionat es transforma en bons resultats i medalles.