Peco Mulet s'alça amb la IX Volta a Menorca 2024

Pel que fa a la classificació final de recollida de plàstics, el vencedor va ser Paco Ortiz, del Club Patí Vela Barcelona

Nou rècord de llicències del Bàsquet Català amb 84.351

Peco Mulet s'alça amb la IX Volta a Menorca 2024

Peco Mulet s'alça amb la IX Volta a Menorca 2024

UFEC

Peco Mulet, del Club Patí Vela Barcelona, s’ha proclamat vencedor de la IX Volta a Menorca 2024 després de convertir-se en l'únic patinista que ha aconseguit vèncer en dues mànegues. Ho va fer a la primera i ho ha fet a l'última. La resta de places del podi de la ronda menorquina han estat per a Jan Esteba, també del Club Patí Vela Barcelona, i la tercera per a Eduard Serres, del Club Marítim Altafulla.

Peco Mulet s'ha mostrat satisfet de la victòria aconseguida i ha qualificat el global de la travessia de “gens fàcil”. Després ha comentat que “la incidència del litoral és determinant. De vegades pot ser bo costejar, però en altres pot ser molt desfavorable, en virtut dels corrents, les zones amb més pressió o les encalmades”. Pel que fa a la classificació final de recollida de plàstics, el vencedor d'aquesta modalitat ha estat Paco Ortiz, del Club Patí Vela Barcelona.