Catalunya suma un campionat i un bronze al campionat d’Espanya de pàdel per seleccions autonòmiques de menors

Els combinats catalans tornen a demostrar la bona feina que es fa des de la base a la FCP

El femení ha quedat campió i el masculí ha pujat al podi després d’emportar-se la final pel tercer i quart lloc

Campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques de menors

Campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques de menors / UFEC

SPORT.es

SPORT.es

La selecció catalana de menors ha aconseguit a Jaén un campionat i una tercera posició en la 19ª edició del Campionat d’Espanya per Seleccions Autonòmiques 2022 de Menors de Primera Categoria. El combinat femení ha quedat campió i el masculí també ha pujat al podi després d’emportar-se la final pel tercer i quart lloc.

Les noies s’han plantat a la final després de desfer-se primer en quarts de final per 3-0 a la Federació de Pàdel de Castella i Lleó. Idèntic resultat amb el qual han derrotat en semifinals la Federació de Pàdel de Navarra. En la final, Catalunya ha resolt per 2-1 el seu duel davant la Federació Madrilenya de Pàdel.

Per la seva part els nois han doblegat per 2-1 en quarts de final la seva eliminatòria davant de la Federació de Pàdel de les Illes Balears. En semifinals, aquest cop enfront de la Federació Andalusa de Pàdel, Catalunya ha caigut per un ajustat 1-2. En la lluita pel tercer i quart lloc, la selecció catalana de menors ha guanyat per 2-1 a la Federació Extremenya de Pàdel.

Doble èxit l’aconseguit per Catalunya en la 19ª edició del Campionat d’Espanya per Seleccions Autonòmiques 2022 de Menors de Primera Categoria. Raül Iñiguez, primer seleccionador, ha assegurat que “estem molt contents pels resultats obtinguts. El treball de l’equip, la pinya dels jugadors i jugadores, dels que han pogut jugar com dels que no, ha estat el factor clau. Hem anat tots a una i realment hem demostrat el bon nivell del pàdel català de menors. La Federació Catalana de Pàdel (FCP) està fent una gran feina, com també els clubs de Catalunya. És un triomf de tots els agents implicats. Hem de continuar així”.

TEMAS