Un Open Internacional Catalunya de primer nivell a Terrassa

Des d’aquest divendres fins al diumenge, 5 de febrer, el Club Natació Terrassa acollirà l’Open Internacional Catalunya de Natació

El president de la Federació Catalana de Natació, Ramon Bosch, ha agraït al Club i a la ciutat el fet que, novament, siguin la seu del Campionat

Un Open Internacional Catalunya de primer nivell a Terrassa

Un Open Internacional Catalunya de primer nivell a Terrassa / UFEC

SPORT.es

SPORT.es

Des d’aquest divendres fins al diumenge, 5 de febrer, el Club Natació Terrassa acollirà l’Open Internacional Catalunya de Natació, prova inclosa en el Circuit Català de Trofeus de Natació i en el Grand Prix Open de Natación de la RFEN. La competició esdevé també el Campionat de Catalunya Absolut i el Trofeu Ciutat de Terrassa – Memorial Jaume Cardellach.

El president de la Federació Catalana de Natació, Ramon Bosch, ha agraït al Club i a la ciutat el fet que, novament, siguin la seu del Campionat. Així mateix, ha explicat que la competició és la segona prova del Circuit Català de Trofeus de Natació i ha remarcat l’èxit de participació. “Comptarem amb la presència de més de 500 nedadors d’una seixantena de clubs”.

Bosch ha subratllat que l’Open suposa una ocasió perquè els nedadors “es mesurin” de cara als tres esdeveniments de referència de la temporada que tindran lloc a l’estiu, el Campionat d’Europa Júnior de Belgrad (4-9 juliol), el Campionat del Món Absolut de Fukuoka (14-30 juliol) i el Campionat d’Europa Sub’23 de Dublín (10-13 d’agost).

Per la seva part, Joan Herrera, President del CN Terrassa, ha agraït a la FCN “la confiança que diposita en el Club per tal de celebrar aquest esdeveniment”, tot recordant que és la setzena edició consecutiva que acull l’entitat.

El Director Tècnic de Natació de la FCN, Luís Rodríguez, ha assenyalat les dues modificacions principals de l’Open d’enguany. “Torna a ser una competició sense restriccions per la pandèmia, cosa que ens permet recuperar el format de tres dies en lloc de quatre”. Rodríguez ha manifestat que l’Open Internacional Catalunya enceta la preparació olímpica. “Per algunes nedadores i nedadors catalans, el camí olímpic comença ara. Aquest Open és el primer pas per París 2024".