Golf de Pals corona els nous campions de Catalunya Doble 2023

Golf de Pals va coronar els nous campions de Catalunya Doble després de dues intenses jornades de golf

El torneig, organitzat per la FCGolf, va concloure amb la victòria masculina per a la parella Ignacio Aznarez-Daniel Solavera

Golf de Pals corona els nous campions de Catalunya Doble 2023 / UFEC

Golf de Pals va coronar els nous campions de Catalunya Doble després de dues intenses jornades de golf. El torneig, organitzat per la FCGolf, va concloure amb la victòria masculina per a la parella Ignacio Aznarez-Daniel Solavera, mentre que en categoria femenina, la victòria i el títol se'l va emportar la parella Clara Sanchiz-Carlota Carmona.

A la competició masculina, la jornada de foursomes va acabar donant el títol per a Ignacio Aznarez-Daniel Solavera, que tot i anar-se'n als 82 cops, va ser suficient per guanyar el torneig amb un total de 153 impactes.

En categoria femenina, el domini de la parella de Golf Sant Cugat, Clara Sanchiz-Carlota Carmona va ser total, liderant la primera jornada, amb 81 cops, i aconseguint també el millor resultat en la segona, amb 87 per a un total de 168 impactes.