Celebrada amb èxit la Diada de l’Atletisme Català 2022

La cita va tenir lloc a l’edifici docent del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat

Diada de l’Atletisme Català 2022

Diada de l’Atletisme Català 2022 / UFEC

UFEC

Setmana intensa per a tota la família atlètica catalana, amb la celebració de la primera Diada de l’Atletisme Català. Una jornada sencera dedicada a l’atletisme català, amb l’organització d’una Assemblea Extraordinària, un Fòrum de Clubs, i la Festa de l’Atletisme Català. La cita va tenir lloc a l’edifici docent del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat.

La Diada va començar amb una Assemblea Extraordinària que va reunir una quarantena de clubs, i en la qual es va aprovar un nomenament dins la Junta Directiva, i un augment del pressupost pel present exercici. A continuació, es va celebrar el primer Fòrum de Clubs. Una trobada molt participativa i activa, on es van debatre aspectes referents a molts àmbits d’actuació. Dividits els participants en grups de treball, van analitzar, discutir i debatre quins aspectes calia millorar i apostar per tal de tenir un futur millor en l’atletisme català.

Finalment, al vespre va tenir lloc la Festa de l’Atletisme Català. Una gala on es van reconèixer i guardonar als i a les millors atletes del 2021 en totes les categories, a partir de la sub14. Els títols dels Millors Atletes 2021, de forma merescuda, van recaure pel fondista Ayad Landassem, i per la marxadora Raquel González per les fites esportives assolides.

També les Medalles d’Or de la Federació, la insígnia de més valor de l’entitat, van ser per a Jesús Ángel García Bragado, per la seva extensa trajectòria com atleta; a Joan Villuendas, pels seus 10 anys com a president de la Federació: i a Manoli Huerga, pels seus 43 de treball a l’entitat.

La Festa va ser presidida per la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, la Sra. Mercè Rosich, la secretària general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Anna Caula; i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, la Sra. Laura Reyes. 

TEMAS