Arriba el Campionat d’Espanya de Rugbi Subaquàtic per Autonomies (CERSA) i Copa Iberdrola Femenina 2023

Arriba el Campionat d’Espanya de Rugbi Subaquàtic per Autonomies (CERSA) i Copa Iberdrola Femenina 2023

Campionat d’Espanya de Rugbi Subaquàtic per Autonomies i Copa Iberdrola Femenina 2023
Arriba el Campionat d’Espanya de Rugbi Subaquàtic a Platja dAro | UFEC

El Campionat d'Espanya de Rugbi Subaquàtic per d'Autonomies (CERSA) i la Copa Iberdrola Femenina ja tenen data i lloc. La data establerta per al campionat és el proper dissabte 23 de setembre i el lloc, les instal·lacions del Camping Riembau, a Platja d'Aro, Girona. Amb aquest esdeveniment es marcarà el final de la temporada d'aquesta disciplina esportiva.

En aquesta ocasió, el campionat, avalat per la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (FEDAS), serà organitzat mitjançant la col·laboració entre la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques (FECDAS) i el Club BCN Rugby Subaquàtic.

Participaran, en la categoria masculina, cinc Federacions Autonòmiques: Federació Aragonesa d'Activitats Subaquàtiques (FARAS); Federació d'Activitats Subaquàtiques de Castella i Lleó (FECLAS); Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques (FECDAS; Federació Madrilenya d'Activitats Subaquàtiques (FMDAS); i Federació Navarresa d'Activitats Subaquàtiques (FNDAS)

A més, en la categoria femenina, seran quatre les Federacions Autonòmiques representades: Federació d'Activitats Subaquàtiques de Castella i Lleó (FECLAS); Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques (FECDAS); Federació Madrilenya d'Activitats Subaquàtiques (FMDAS); i Federació Navarresa d'Activitats Subaquàtiques (FNDAS).

Aquest és un esdeveniment important en el calendari nacional de les activitats subaquàtiques, sobretot, per a la disciplina del rugbi subaquàtic, ja que aquesta data posa en valor la feina de les Autonomies i les Federacions Autonòmiques. També ressalta la dedicació dels i les esportistes per promoure la pràctica d'aquest esport a nivell nacional. 

Temes